Η εταιρεία

Η τεχνική εταιρεία του πολιτικού μηχανικού Νίκου Ζουλαμόπουλου με έδρα το Γιαλισκάρι της Κέας παρέχει υπηρεσίες κατασκευής εξοχικών κατοικιών υψηλών προδιαγραφών από το 1990.

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους αρχιτέκτονες δραστηριοποιείται τόσο σε εξοχικές κατοικίες όσο και σε συγκροτήματα κατοικιών στην Κέα και παρέχει τη δυνατότητα κατασκευής κατοικιών κατά παραγγελία, σύμφωνα με τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Επίσης διαθέτει έτοιμες κατασκευές αποκλειστικά προς ενοικίαση.

Η σχεδίαση των κατοικιών ακολουθεί πάντα με σεβασμό τα τοπικά αρχιτεκτονικά στοιχεία (λιθοδομή, τζάκι, πλακοστρώσεις, καλαμωτές), ενώ η κατασκευή ικανοποιεί απόλυτα τις σύγχρονες απαιτήσεις, παρέχοντάς σας από ένα λιτό ησυχαστήριο μέχρι μια υπερπολυτελή εξοχική κατοικία με πισίνα.

Για την οικοδόμηση των κατοικιών επιλέγονται οι ωραιότερες τοποθεσίες με απεριόριστη θέα, σε μικρές αποστάσεις από το λιμάνι της Κέας και εύκολη πρόσβαση στην παραλία. Η ίδια η Κέα αποτελεί ιδανικό μέρος για την απόκτηση εξοχικής κατοικίας μια και απέχει μόνο 1 ώρα από το λιμάνι του Λαυρίου και 1,5 ώρα συνολικά από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.